Personale

Vi er to ejere af Vuggestuen NOR: Charlotte Zaza og Charlotte Mentz. Vi er begge engagerede og erfarne pædagoger med hjertet på rette sted. Vi har i længere tid gået med drømmen om at opstarte en privat vuggestue. Den drøm er nu blevet til virkelighed, idet vi i juni 2020 blev godkendt af Aalborg Kommune til at drive privat institution.

I vores team er alle medarbejdere nærværende, smilende, udadvendte og fagligt kompetente. Vores uddannede pædagogiske personale varetager altid gennemsnitligt 75 procent af timerne.

For os er det vigtigt, at alle vores ansatte er motiverede og engagerede, samt at de brænder for deres job og for arbejdet med børn i alderen 0-3 år.

I forbindelse med ansættelsen bliver der indhentet de obligatoriske børne- og straffeattester på alle medarbejdere og andre, som har daglig gang i vuggestuen.

Alle medarbejdere i Vuggestuen NOR har gennemført førstehjælpskursus med særligt fokus på børn i alderen 0-3 år.

Leder Charlotte Zaza er uddannet pædagog, stifter og leder af Vuggestuen NOR.

Charlotte Z er uddannet pædagog i 2001. Hun har som pædagog primært arbejdet i vuggestuer. Derudover har hun været tilsynsførende pædagog i dagplejen i Brønderslev Kommune samt været pædagogisk leder i div. daginstitutioner. Privat er Charlotte Z bosiddende i Nr. Sundby, gift og har tre børn.

Leder Charlotte Mentz er uddannet pædagog, stifter og leder af Vuggestuen NOR.

Charlotte M er uddannet pædagog i 1997. Hun har primært erfaring indenfor daginstitutionsområdet, skoleområdet samt erfaring med børn med særlige behov. Privat er Charlotte M bosiddende i Vodskov, gift og har tre børn.

Pædagog Katrine A Ernst Jensen.

Katrine bor i Gistrup med sin mand og to børn. Uddannet pædagog i 2008. Har erfaring indenfor special- og daginstitutionsområdet.

Pædagogmedhjælper Mette Bach Nielsen

Mette bor i Frejlev med sin mand. Har to udeboende børn, er uddannet frisør og har sidst haft job i en storpasningsordning i Aalborg midtby.

Pædagog Mette Maria Helledie

Mette Maria er uddannet pædagog, bor i Gug med mand og sin datter. Mette Marias har bl.a. erfaring indenfor institutionsområdet

Pædagog Annekristine Larsen

Annekirstine bor i Pandrup med sin mand og sine to børn. Uddannet pædagog og har mange års erfaring indenfor 0-3 års området.

Pædagogmedhjælper Mette Skræm

Mette bor i Drastrup med sin mand og sine teenager tvillinger. Mette er uddannet social og sundhedshjælper og har arbejdet i hjemmeplejen i over 25 år.

Pædagog Jeanette Torp

Jeanette bor i Gug med sin mand og sine to børn. Uddannet pædagog i 2019 med specialisering indenfor dagtilbud. Har erfaring fra vuggestueområdet fra tidligere job.

Pædagog Camilla Søndergaard

Camilla bor i Guldbæk med sin mand og sine to børn. Uddannet pædagog i 2010 og har arbejdet med vuggestuebørn de sidste 7 år.

Facebook