Kommunikation

I hverdagen lægger vi stor vægt på den daglige dialog med jer forældre. Dog vil der til tider være informationer, som er vigtige for os at få kommunikeret ud til jer alle på samme tid. Til dette formål har vi forskellige platforme, som I vil blive inviteret ind på, når I og jeres barn bliver en del af Vuggestuen NOR.

Vi ved, at det kan være en udfordring at få børn i vuggestuealderen til at fortælle, hvad de har lavet i dagens. Derfor har vi monteret en infotavle i vores entre, hvor vi hver dag vil skrive lidt om, hvad der er sket i løbet af dagen. Dette giver jer forældre mulighed for at spørge aktivt ind til og samtale om jeres barns hverdag.

Vuggestuen NOR bruger Famly

I Vuggestuen NOR går vi meget op i at holde forældre opdateret på hvad der sker i deres børns hverdag.

Med Famly kan du som forælder få billeder, opslag og begivenheder fra Vuggestuen NOR direkte på mobilen som iPhone og Android app eller direkte på din e-mail.”

Nyhedsbreve fra vuggestuen har vi valgt at sende ud løbende. Nyhedsbrevet vil indeholde lidt mere overordnet information til jer samt informationer, som vi mener, er vigtige, at I alle sammen får. Nyhedsbrevet udkommer på mail – derfor er det vigtigt, at vi altid er opdateret på jeres mailadresser.

Facebook